Beoordelingen

9,3
Gebaseerd op 34 recensies
Marie
Marie
2022-01-04
10
je kon hem altijd direct contacteren. Voor ons was dit verblijf 10/10 ☺De ligging, verzorgd appartement
Herve
Herve
2021-12-29
9,0
Séjour très agréable, très belle appartement vue sur mer, belle cuisine avec lave vaiselle ☺Le parking a coté de l’appartement, facille d’acces à la plage, la cuisine, les chambres, la douche a l’italienne, la gentillesse du propriétaire. Tout étais parfait. nous le recommandons. ☹Néant
Daniel
Daniel
2021-09-19
8,0
Very good
Inge
Inge
2021-09-17
10
Exceptional
Anonymous
Anonymous
2021-08-13
10
Fantastisch ☺Keurig net appartement , toplocatie en zeer vriendelijk ontvangst , alles goed geregeld!! ☹Alles was top
Anne
Anne
2021-07-14
10
Superbe ! ☺Emplacement, l’appartement était spacieux et très propre. ☹Tout était super
Immanuel
Immanuel
2021-06-06
10
☺Alles hat uns gefallen, die Lage ein Traum. Auch für Kinder super.
Deleus
Deleus
2021-05-25
9,0
Superb
Léone
Léone
2021-05-21
9,2
Escapade à la mer ☺Appartement bien équipé, très bien situé, spacieux, lumineux. Immeuble très calme. Propriétaires très courtois. Très bien.
Martine
Martine
2021-05-07
10
Séjour PARFAIT ! ☺La vue, l’appartement, le confort de la literie, la gentillesse des propriétaires, la flexibilité des horaires du Check in/out pour les enfants en bas âges , la tranquillité de l’immeuble, etc.. ☹Néant

Gebaseerd op 27 recensies
Patrick
Patrick
2021-10-10
Das Appartement ist wirklich top und die Beschreibungen sind auch stimmig. Die Lage, direkt an der Promenade gelegen, ist schon toll. Man man kann das Meer sehen und was sich am Strand abspielt. Der Kontakt und die Kommunikation ist super gewesen; sehr schnell und sehr verbindlich. Den Gastgeber kann ich sehr positiv weiterempfehlen.
Anne
Anne
2021-09-26
J’y retourne dès que je peux ! Merci à Guy pour son professionnalisme, sa gentillesse et sa disponibilité. Appartement impeccable !
Emilie
Emilie
2021-07-24
Emplacement topissime, appartement doté du nécessaire pour passer une semaine sans problème en famille, bonne communication avec l’hôte, je recommande sans souci et envisage mêmede revenir ! 🙂
Davy
Davy
2021-07-17
Ruim en proper appartement op de zeedijk. Een echte aanrader! Zeer vriendelijke en correcte uitbaters! Reageren onmiddellijk wanneer je een vraag stelt. Wij gaan alvast nog eens terug.
Etienne
Etienne
2021-07-10
Heel duidelijke afspraken over de manier waarop we binnen konden . Appartement is ruim, het was heel netjes, de bedden keurig opgemaakt en er was een attentie voorzien, zowel voor ons, als voor onze kleinkinderen . Het appartement is ideaal gelegen, langs de zeedijk en vlak bij het strand, ideaal voor kinderen . Een aanrader .
Marie
Marie
2021-05-30
Een perfect gelegen appartement, je kan de garnaalvissers te werk zien vanaf je ontbijttafel & ook ‘t zoet genot is maar enkele minuten verwijderd van het appartement 😉 daarnaast is het ook heel ruim, en de communicatie met Guy verliep heel vlot. Niets op aan te merken!
Jessica
Jessica
2021-04-24
Très bonne adresse en bord de digue.
Damien
Damien
2021-02-20
L’appartement est conforme à la description. Très jolie vue sur la mer. L’avantage de Oostduinkerke est que le village est petit, tous les commerces sont à proximité de l’appartement.
Marianne
Marianne
2020-12-30
Accommodatie voldeed helemaal aan onze verwachtingen! Zeer clean, extra attentie onder de vorm van kerstversiering, eigenaar direct bereikbaar voor vragen!
Olivier
Olivier
2020-11-10
Guy est très accueillant. L’appartement est vraiment très propre et spacieux. La literie est très confortable et la salle de bain est récente. L’emplacement est bien avec une belle vue sur la mer malgré le 1er étage. Le local à vélo est appréciable

Rechtstreeks bij de eigenaar :

Beoordelingen
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 1 reviews.

★★★★★
Mooi, ruim en verzorgd appartement. Open rustgevend zicht vanuit het appartement naar de zee, duin en zeedijk. Goede ligging, vlak aan het strand, dichtbij de parking. En op wandelafstand van winkels om boodschappen te doen. Ideaal appartement om tot rust te komen of als uitvalsbasis te gebruiken om de regio te gaan verkennen. Veel Plezier
Denis De Wolf